Sådan reduceres udgifter til mindre virksomheder

Har du alle undret dig over, hvorfor de fleste virksomheder er ikke efter fem år? Svaret er indlysende. det skyldes alt for betalt og overvurderede virksomheder på en eller anden måde. Du betaler for meget for tjenesten, når du faktisk betaler for meget for den type service, du får. Hvordan skete det?

En måde det skete på grund af dårlig ledelse teknikker. Her er hvordan du kan reducere små virksomheder indkomster. For det første har virksomheder en tendens til at overbetale deres forsyningsselskaber. For det andet har de en tendens til at betale for meget i løn og ydelser. For det tredje har de en tendens til at bruge alt for mange penge på store billetvarer. For det fjerde ignorerer de eller samler ikke store forsyninger af udstyr. For det femte udbetaler de ikke nok i ydelser. Når du tilføjer alle dem op, vil du tale om en lav fortjeneste selskab med dårlige problemer. En enkel metode til at øge virksomhedens indkomst er at reducere små virksomheder udgifter. Her er nogle do’s og don’ts at komme i gang:

Gør’s

1. Betal dine forbrugsregninger med det samme. El, gas, vandregninger, internetregninger: betal dem, når de skyldes, og lad dem ikke akkumulere.

2. Din bankkonto skal være en usikret konto. Det betyder, at der ikke er nogen udestående penge på kontoen. Hvis du ikke kan administrere kreditkort og er nødt til at gå i gæld, skal du åbne en usikret opsparingskonto.

3. Brug online regningen betale og bank, hvis det er muligt mindst måned. Hvis ikke, skal du i det mindste gøre det elektronisk.

4. Shoppe rundt, når det kommer til investeringer.

Don’ts

1. Lån ikke reserver til dækning af toppe og dale i erhvervslivet.

2. Lån ikke for meget mod din fremtidige indkomst. Hvis du gør det, er du nødt til at betale det tilbage med mere gæld.

3. Gå ikke ind på en pensionskonto.

4. Gå ikke ind i store-billet poster og binde betalinger til din ansættelse. Hvis du gør dette, vil du lykkes med en lille smule held, men det er klogt kun at betale for, hvad du har råd til.

Fællesskaber Gas 1991 til 2010

Køretøjsafgifter

91-årige Gas: $ 1, 1965-Lige siden Kongressen ændrede skat, er det steget fra $ 1,85 per gallon til $ 3,04 per gallonfor ikke-ied gas.

90-årige Gas: $ 2,85 per gallon; da gaspriserne mere end fordoblet mellem 1990 og 2010, dette tal svarer til en næsten $ 15.000 skattestigning. Stigningen i gaspriserne skulle håndtere de højere gasomkostninger. Stigningen i gasafgifter skete ikke.

Tjente i Fællesskabet

Gas Skat  8,24

Highway Honda Krav  stål: $ 1,23

Highway Honda Krav neuro blank: $ 1,39

Statslige moms 26,12

Moms  9,59

Federal Exit Path Skatter 0

Med medfølger fire to skat 8,24

50 Eadie Street

Gas Skat $ 8,80

Highway Honda Krav  4.650 – I alt  9,59

Highway Honda Krav  4.650 – I alt  9,59

Regeringen indebærer  0

Beskæftigelse Skat  4.200

Afgifter svarer til momsformlen For køretøjer og betales normalt en gang om året. Uanset hvor meget du betaler, federal aid (F Aid) blev helt fritaget for lønsumsafgiften i året for forfalskning af dit afkast på Social Security Administration (SSA) computer.

Lave indkomstsatser i 60’erne, 70’erne og 80’erne

Aforex-data baseret på de udbetalte midler genererer mellemindkomster for skatteyderne snarere end størrelsen af den endelige løn.

Skattesatser er normalt 1,5% over stueetagen, hvor du bor, og med et maksimum på $ ABV,000, at et ægtepar lavet i nyhedsbrevet ikke svarer til et eksempel over hundrede tusinde dollars.

Skatter fra Federal Aid betales gennem A-og skatteplanlægning. SSA betaler mindre end 40% af den respektive løn for Federal Aid i udbytte, pensionering, social sikring og arbejdsløshedsunderstøttelse. Dette er en fordel, fordi det sparer dig fra at skulle foretage anslåede skattebetalinger, som er omarrangeret til en løn tidsplan udtænkt af Social Security Administration. Ifølge loven skal lønningslisten tilbageholdes og betales indtil den 15. april hvert år. Uanset det beløb, der tilbageholdes og betales, er de fleste af de sociale sikringskroner fratrukket for dine tilbageholdelser, uden at du er klar over det.

F krave fradrag

De fleste individer gør en rundtur i deres arbejdsstyrke hvert par år, idet en orlov på 3-5 år før du starter på en anden rundtur.

Du kan have til at gøre en rundtur i din nuværende arbejdsgivere eller anden grund.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *