Sådan planlægger du dine køb til Black Friday

Den 29. november går det løs med Black Friday – den største shoppingsdag på året, hvor du kan få nogle rigtig gode tilbud med hjem. Det kræver tålmodighed og overblik at planlægge en Black Friday, men det er smart at være på forkant med de ting, du vil købe fremfor at ende med en masse spontane køb.

Lav en liste af købskategorier til Black Friday

Det vil være en kæmpe fordel for dig, hvis du noget tid inden den 29. november får reflekteret over, hvad du gerne vil have med fra Black Friday tilbuddene, som du kan få et overblik over på https://blackfredagstilbud.dk/. Du vil derfor få stor gavn af at have lavet en liste over det, du godt kunne tænke dig.

Det kan være svært at være helt sikker på, hvad der helt præcist bliver sat ned på Black Friday-dagen, og derfor kan du starte med at lave nogle overkategorier af ting, du mangler eller ønsker dig. Det kunne f.eks. være: undertøj, tøj, køkkengrej, hvidevarer osv.

Når du har lavet dine overkategorier, kan du brainstorme mere specifikt, f.eks. kan du skriver ’kopper og glas’ under køkkengrej. Men sørg igen for at holde det mere eller mindre overordnet, da det kan være svært at udse sig helt specifikke ting, hvis de nu ikke kommer på tilbud.

Hold dig til et fast budget

Et andet godt tip på vejen er, at du inden Black Friday overvejer, hvor mange penge du vil bruge på selve dagen. Gør op med dig selv, hvad du har råd til og hvor mange penge, du ønsker at bruge på udsalgsdagen, så du undgår at bruge for mange penge. Dog skal det siges, at der naturligvis ikke er noget galt i at bruge mange penge på Black Friday, da det kan være en fordel at shoppe store mængder på tilbud. Det er bare vigtigt, at du på forhånd sætter et maksimumbeløb, så du shopper fornuftigt og efter behov.

Brug Black Friday til at tænke fremadrettet

Har du overvejet, at Black Friday foreligger en lille måned inden juleaften? Det gør det nemlig til en oplagt dag at få købt julegaverne på. Der er en god idé at være i god tid med julegaver, da december generel er en travl måned, hvor du måske skal til julefrokost med arbejdet, vennerne osv., hvilket kan skubbe købet af julegaverne. Brug Black Friday til at spare både tid og penge på årets julegaver.