Hvordan man finder en god revisor for virksomheden rengøring

At finde en god revisor, som du føler dig tryg arbejder med er vigtige for din rengøring virksomhed. Det er hans ansvar at holde styr på alle de skiftende skattelove, plus han kan give dig finansiel rådgivning, der vil hjælpe med at guide dig i vækst i din virksomhed.
Måske er du en sål-indehaver, der overvejer at integrere din virksomhed. Din revisor vil være i stand til at rådgive dig om, hvordan dette skridt vil påvirke din skat og vækst i virksomheden. Eller måske har du spørgsmål om, hvorvidt du skal købe eller lease en ny lastbil til din virksomhed. Igen, vil din revisor kunne hjælpe.
Så hvordan kan du gå om at finde en revisor, der passer godt til dig og din rengøring virksomhed? Her er et par tips:
* Spørge andre virksomhedsejere for referencer. Finde ud af, hvem deres revisorer er, og hvor lykkelige de er med deres revisor giver-tjenester.
* Hvis du ikke kan få nogen referencer, gå til de gule sider og Søg programoversigter for flere virksomheder til at kontakte. Ring til deres kontorer og bede om navnene på revisorer, der er fortrolig med rengøring virksomheder. Opfordrer din liste over fire eller fem af revisorerne og bede dem om at fortælle dig om deres erfaringer med at arbejde med klienter i din branche og deres gebyrer. Fra disse oplysninger, indsnævre listen over til to eller tre revisorer til interview i person.
* Udarbejde en liste over spørgsmål at stille på interviews, herunder:
-Har du erfaring med at arbejde med rengøring virksomheder? (Som en rengøringsmidler virksomhed du har unikke udgifter, herunder rengøring forsyninger og udstyr, så det er nyttigt at finde en revisor, der forstår din virksomhed.)
-Hvor længe har du været en revisor?
-Hvilke certificeringer har du holde?
-Hvilke videreuddannelse eller workshops har du deltage?
-Hvad er fakturering timeløn og hvad er afgifterne for ekstra tjenester såsom at udfylde selvangivelser eller hjælpe med løn?
-Hvem vil jeg arbejde med og vil jeg altid arbejder med den samme person?
-Hvordan tilgængelige bliver min kontaktperson? Kan han kontaktes via telefon og e-mail? Hvis jeg nødt til at efterlade en besked, hvor snart vil han returnere mine opkald? Bliver jeg debiteret for hver telefonopkald?
-Hvilke andre tjenester giver dig og på hvilke gebyrer?
-Hvis min rengøring forretning er revideret, hvad er dit ansvar?
-Hvilken type forsikring har du? (De skal bære ansvaret og fejl og udeladelser forsikring.)
-Kigge efter en revisor, der fremsynede. Spørg hvad han kunne forudse problemer og hvad han ville gøre for at løse disse problemer.
-Også huske at bede om henvisninger og så være sikker på at kalde disse henvisninger.
* Mødes med flere potentielle revisorer og stille dine spørgsmål. Revisor skal være villig til at mødes med dig for en kort “få at vide du møde” uden beregning. En ansigt til ansigt møde vil hjælpe dig med at vurdere, om du er komfortabel med ham eller hende, og hvis du kan etablere et langvarigt forhold. Som du beder revisor dine spørgsmål, se deres kropssprog. Har de synes interesseret i dig og din virksomhed? Har de kommunikeret med dig i et sprog, at du forstår og ikke brugt regnskabsmæssige sprog jargon?
Service er vigtigt. Hvis revisor ikke synes interesseret i dig og din virksomhed eller tager opkald under mødet, kan det være bedst at gå videre til den næste kandidat, der vil afsætte sin fulde opmærksomhed til dig og din virksomhed.
Efter samtaler med flere kandidater sidde og beslutte, hvilken en du er komfortabel med, og at du er sikker på har den viden og evner at holde din virksomhed økonomi på sporet. Når du har besluttet på hvem du ønsker at arbejde med anmodning om en skriftlig vurdering af omkostninger, der staver hvad deres ansvar er og hvad din revisor ansvar dækker. At vide, hvad du vil gøre og hvad din revisor vil gøre kan fjerne forvirring og spare dig tid og penge.
Husk, at din revisor bør være mere end blot en person, der forbereder din selvangivelse. Han eller hun bør være i stand til at hjælpe dig med at gøre vigtige finansielle beslutninger, der guider din virksomhed og gør din virksomhed rentabel. Bruge tid og kræfter i at finde den rigtige revisor, når du starter din virksomhed kan hjælpe til at forsikre din rengøring virksomhed er en succes i det lange løb.
Copyright 2006 Janitorial butikken

One thought on “Hvordan man finder en god revisor for virksomheden rengøring”

 1. MichaelRow

  #Hookahmagic
  Мы всегда с Вами и стараемся нести только позитив и радость.
  Ищите Нас в соцсетях,подписывайтесь и будьте в курсе последних топовых событий.
  Строго 18+

  Какой кальян купить новичку?
  Если это первая покупка, то лучше начать с более простых моделей. Это изделия со средней высотой (70 см) и одной насадкой. Количество труб влияет на работу устройства. Это будет трудная задача.

  Очень важно обращать внимание на материал шахты. Чем он прочнее, тем дольше прибор прослужит. Срок службы устройства минимум на 10 лет.

  https://h-magic.su/kalyan
  Рекомендуется обращать внимание на внутренний диаметр шахты. Он должен быть минимум 12 см.

  Можно рассмотреть также электронные изделия. Они компактные и простые в использовании. Безопасный дым. Его можно курить (парить) даже в общественных местах. Что касается его вкусовых качеств – они ничем не уступают традиционным устройствам. Какой электронный кальян купить лучше? Самый распространенный гаджет – площадь Sturbuzz.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *